2012-07-25 09:05:26• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - a napjai nyugodtan telnek

Napi horoszkóp július 25-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma a szokásosnál könnyebben hajlik a bosszankodásra, ami, ha nem vigyáz, akár veszekedéssé is fajulhat. Próbáljon meg uralkodni magán, mert igazából semmi értelme a vitának. Mindez csak félreértésből adódik.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Kellemes, nyugodt nap áll ön előtt. Végre olyasmire is sort keríthet, amit igázán szeretne, amiben valóban örömét leli. Talán legnagyobb szüksége mégiscsak a pihenésre volna. Egy kis nap és vízfürdő most jól jöhet, hogy feltöltődjön.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Váratlan meglepetéseke tartogathat a mai. Nem lesz könnyű ugyan, hogy kellő higgadtsággal vegye tudomásul, mégis jobb, ha elfogadja, bármi történjen is. Tenni ellene nem tud, a bosszankodással csak magának árt.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Számítson rá, hogy ma igen nagy lesz a felfordulás ön körül. Az utóbbi időben ugyan már megszokhatta, hogy semmi sem megy olyan simán, mint régebben. A mai nap azonban túltehet mindenen. Ne zaklassa fel magát, csak múló vihar.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Pénzügyek miatt kár idegeskednie, hamarosan minden jóra fordul. Igaz, teljesen tétlenül nem nézegethet, de a zaklatottság helyett a nyugodt áttekintésre és helyzetelemzésre van inkább szüksége. És támogató szeretetre, amit ki kell érdemelni!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A napjai nyugodt egyhangúságban telnek. Nyugtalanságra talán csak ez az egyetlen dolog adhat okot. A monotóniát ön valamennyi jegy közül a legjobban tűri, de ez már önnek is sok lehet a jóból. Egy esti program feldobhatja a kedvét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma igen munkás kedvében van, akár mások terheit is szívesen elvállalja. Ha a többiek szabadságon vannak, és ezért az ön nyakába szakad minden, most még azt sem bánja. Csak az merítheti ki, ha nem működik a légkondicionálás.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Talán nem ártana az eddigieknél szigorúbb költségvetést készítenie. Jó néhány luxusnak számító szórakozást is megengedett magának az utóbbi időben, amikről akár le is mondhatna. Wellness helyett is megteszi egy csendes bányató.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma nagyon észnél kell lennie, mert igen erős csábításnak lehet kitéve. Na persze, önt sem kell épp félteni, sőt az is lehet, hogy éppen ön a csábító. Még ha oly nagyon is szeretne az ártatlan szerepében tetszelegni. Nyár: kaland, fantázia...

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.


Kezdi már unalmasnak érezni az életét, új kalandokra, élményekre vágyna. A baj csak az, hogy amíg lélekben nem szabadult a bánataitól, képtelen észrevenni a lehetőségeit. A nyári vizek most tisztára moshatják a lelkét.

 

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Úgy érzi, valaki nagyon szeretné irányítani önt., amit nehezen visel. Pedig legbelül érzi, hogy ez az irányítás jóakaratú, és csak attól a szeszélyétől védi meg, amivel önmagának is árt. Ám ön a szabadság élharcosa, ez fontosabb a jónál.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Lustálkodásra hajlik a mai napon: ha teheti, vegyen inkább ki egy kis szabadságot. Különösen, ha lelki bánatok is nyomják, képtelen a munkájára koncentrálni. Az édességben is vigaszt találhat, de ennek mindig elég kétes értéke van.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: